2008. július 2., szerda

Cuki de mi ez?

Maradjunk annyiban, hogy én is megcsináltam... Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az én fotelkám egy nagy monstrum, nagyfenekű vendégeknek tervezve :P
A következő csinosabb lesz, megígérem, amint túltettem magam az első kudarcélményen :D



És ma volt az első vezetés órám is, ahol olyan hasznos dolgokat tudtam meg, hogy a babakocsi bizony nem jármű, és egy mezei talicska tolásához sem feltétlen szükséges jogosítvány! Gondoltátok volna? :)
Pénteken beszámolok a 2. órámról is, hátha újabb hasznos információkkal szolgálhatok! :)

További szép hetet mindenkinek!

2 megjegyzés:

Naomi írta...

Megint én...az imént írtam, de valahol eltűnt az éterben...

Szóval...ne csüggedj!!! A fotelka nem lett olyan rossz, mint ahogy a szavaidból kiveszem! Picit kisebbre szabod az alját, vagy kevésbbé tömöd ki, akkor már neked is tetszik majd!

A jogsit pedig nem adják könnyen, még ha egy kisebb vagyonba kerül is! Emlékszem rá, mennyi sületlenséget súlykoltak belénk az elején, de aztán pár órával később már nem lesz unalmas, hidd el! Úristen, de rég volt már...gyors számolás...14 éve!!! Eleinte nem szerettem vezetni, nem voltam biztos magamban, aztán megjött hozzá a kedvem és a merszem, most pedig már imádom!!!
Hajrá! ...és várom az élményeket!!!

baboo írta...

Köszönöm a bátorítást, mostanság rám fér, úgyhogy nagyon jól esik, hogy mindig figyelsz és megtalálod a megfelelően lelkesítő szavakat! Köszönöm! :)

A jogsival kapcsolatban pedig én is nagyon várom már azt a részt, amikor picit izgalmasabb dolgok következnek, na meg azt, amikor kormány mögé ülhetek. :) Egyenlőre csak az érzés miatt izgulok, milyen lehet egy hatalmas gépet irányítani, de nem félek. Ez persze lehet, hogy csak a tudatlanságom miatt van, majd 2 hónap múlva már meg tudom mondani, milyen érzés a volán mögött :)


Mégegyszer köszönök mindent, és jönni fognak szép sorban a tapasztalatok is!

puszi, Baboo