2008. június 27., péntek

Vásárlás már megint és örökkön-örökké!

Ma hatalmasat túráztunk a városban igazán készséges partneremmel, Anyukámmal. Hatalmas köszönet neki, mert készségesen tűrte a méter-rövidáru-túrát és az elköltözött kreatív hobby rejtélyét is ő fejtette meg :)

Sok kis apróságot sikerült beszereznem, aminek köszönhetően több félben- és tervbenlévő munkám lendülhet be újra. Kaptam vatelint a babatakaróhoz, így mostmár jöhet a szendvicselés, és vettem hozzá fehér ferdepántot is.
Az Anyukám készülő táskájához is vettünk vásznat, sajnos mintás nem volt, szóval rám vár a feladat, hogy valami szép díszítést - esetleg hímzést - kiötöljek rá. A hímzővászon és a cérnák a Dávidkának - keresztfiam bátyja, 4 éves és fanatikus Thomas-rajongó :) - készülő párnához kellenek, a szalagok, gombok, patentok pedig mindig elkélnek a közelben, sose lehet tudni, mire lesznek jók, pláne ha figyelembe vesszük a mostani táskamániámat :)
Ilyen formájú gyöngyöket már régen keresek elfogadható árban, swarowskiék ugyanis eléggé megkérik az árát, annyiért nem ruháznék be ilyen mennyiségben.
Az égethető gyurmából apró díszeket, gombokat tervezek gyúrni a készülő "varrományaimhoz", még sosem csináltam ilyet, meglátjuk, hogy viselkedik a gyurma a kezem alatt és a sütőben :)




Így ha lesz időm, ma este fel is avatom őket, gyurmázok egy kicsit, és ha elfogadható, természetesen mutatom az eredményt! :)

Igaz, hogy fárasztó volt a délután a nagy melegben, de végignézve a beszerzett holmikon, azt hiszem, megérte efáradni.

További szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!





2 megjegyzés:

Naomi írta...

Nem semmi, mennyi mindennel "feltankoltál"!!! :D
Most aztán a nagy bevásárlás után, jöhet az alkotás...Hadd lássuk! Hadd lássuk! Hadd lássuk!!! :D
Szép alkotással teli hétvégét kívánok Neked! :D

baboo írta...

Szia Naomi!
hát igen, sikerült alapos bevásárlást folytatnom, ilyen sincs mindig, most minden örömét kiélveztem! :)ezután tényleg nincs megállás, minden lusálkodás valami kreatív tevékenységhez fog kapcsolódni!:)

Neked is hasonlóan szép kreatív hétvégét!