2008. június 18., szerda

Naciból egyenes út a táskáig! :)

Pikk-pakk elkészültem ezzel a darabbal, bár meg kell vallanom, nem is sok varrnivaló volt rajta. Csupán a füleken és az övön kellett végigszaladni, na meg persze a naci alján, aztán jöhetett a virágminta a bonyodalom kedvéért és még egy pár szem fagyöngy is odavarázsolódott, olyan pucér volt az a másik oldal :)

Tesóm egyenlőre azt állítja, tetszik neki - táskabolond a szentem, de ugyan kitől örökölhette? :P - de a puding próbája az evés, szóval teljes sikert majd akkor könyvelek el, ha az utcára is kimerészkedik vele. :)


Az ötletért pedig ezer köszönet KicsiKatónak!


4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Baboo, ez jobban tetszik, mint az enyém:))) Az enyémet azóta se használtam egyszer se.. :)

Szóval hajrá, és igenis tessék a takaró mellett még sok ilyen szépségesen vidám "aprósággal" is megajándékozni virtuálisan:))

Éééééés elárulnád, te honnan rendelted az anyagokat? Mert hogy két áruházat emlegettél és látok a képen számomra ismeretlen anyagot.

Köszike:)) [Ui.: A pénztárcám itt üvölt a hátam mögött, hogy neeeeeee mondd el neki az áruház címét, de azért mondjad csak:)]

baboo írta...

Kató,
köszönöm szépen, aranyos vagy!
Ahogy egyre több szabadidőm lesz, igyekszem minél inkább gép alá vetni őket, mert nagyon sok ötletem van, többek között az ugyancsak nálad látott neszeszer is felkerült már a listámra :) szóval csak győzzem "cérnával" :D

Az anyagokat általában én is a passzio meridánál rendelem, meg itt a Folt Boltnál is:
www.folt-bolt.hu

igaz, hogy valamivel drágábbak,meg nem is olyan hatalmas a kínálat, de szerintem itt is ki lehet szúrni klassz dolgokat, meg én azt hiszem, hogy az anyagoknak talán a minősége is jobb picivel, vagyis kifejezetten pachwork anyagokat árulnak.

jah, és nagyon belopták magukat legutóbb a szivembe, mert nem volt raktáron egy anyaguk, amit rendeltem, és gratis kaptam helyete másikat :)

szóval üzenem a pénzestatyódnak, hogy csukja be picit a szemét és nyissa nagyra a száját :D

szia, és jó barangolást a webáruházban! :)

Edige írta...

Szia!

A táskád tök jó lett, nyugodtan sétáltasd csak meg... Felveszlek én is a bloglistámba, hogy nyomon követhessem az alkotásaidat.

Puszi: Edit

baboo írta...

Szia Edit!

aranyos vagy nagyon! és máris bekerültem egy bloglistába? nahát, nem gondoltam volna, köszönöm!

és hajrá-hajrá házikók!! :)