2009. július 23., csütörtök

SWAP 2 to Evik

Végre megérkezett a Nina-féle SWAP 2 ajándékom Evához Csehországba! Nagyon izgultam már érte, hiszen pont ma egy hete, hogy mindenféle postai jósággal ellátva biztonságot remélve útnak indítottam. Szerencsésen meg is érkezett, és a legjobb, hogy Eviknek is nagyon tetszik, én meg ennek örülök! :)
Az ősz témájában készült egy fém dobozka, egy tűpárna, néhány gomb zsugorkából, fimo tök és rózsa gombostűk. Került még a csomagba az sk festett fonalaimből egy ősziesebb színű motring, és készítettemegy ici-pici tricolor hűtőmágnest, jelezve, honnan érkezik a csomag, valamint a magyar jelleget erősítve küldtem még pár magyaros csokoládét :)

Itt is megköszönöm a szervezést és a lebonyolítást Ninának, reméljük, majd egyszer egy 3. körben és lesz szerencsénk résztvenni!:)

8 megjegyzés:

unikat írta...

Gratulálok, csodaszép apróságokat készítettél!

Csigi írta...

Nagyon szepek lettek! Ügyi vagy! De regen ettem sport szeletet!! Ha legközelebb hazamegyek venni fogok, most ugy megkivantam :)

Barbi írta...

Bőséges őszi termés! Micsoda csudaságok! :D

Márti írta...

Nagyon klassz dolgokat készítettél!!!!

Naomi írta...

Gyönyörűségeket készítettél!!! Annyira jó látni így együtt, ezt a sok szépséget!!!

Timici írta...

micsoda szépségeket küldtél! nem csodálom, hogy Eva örült neki;o)

baboo írta...

De aranyosak vagytok, köszönöm! :)

Csigi, örülök neki! Én az ilyen régi fajtát szeretm a legjobban, olyan retró-gyerekkoros érzéseim lesznek tőle mindig! :)

Rain írta...

Hú mennyi minden! És milyen szépek!