2009. július 26., vasárnap

Nagy örömök! :)

Idenézzetek! Tegnap magamhoz ölelhettem a Nina-féle SWAP 2 meglepi csomagomat, aminek nem más volt a feladója, mint Edige! Képzelhetitek, mekkora az örömöm! :)
Végre közelről megtapogathattam Edit csodás munkáját, és még sok más apróságot is, amit nekem szánt, és kaptam egy nagyon kedves levelet is, amire ha rágondolok, még most is meghatódóm picit!

Drága Edit! Itt is nagyon köszönöm ezt a sok kis csodát és az örömet, amelyet okoztál velük! :)


És végre elkészült ez a hímzés is, immár végleges formájában, keretezve mutathatom. Mindenképpen a kertben szerettem volna fotózni, de sehogyse tudtam úgy beállítani, hogy ne lógjon bele valami... De azt hiszem, próbálkozom még a fotózással, mert kövezzetek meg érte, de nagyon büszke vagyok rá, hisz több szempontból is ez az első ilyen munkám! Az hiszem, eddig ez a legnagyobb kép, az 1. ilyen gyönyörű, kézzel festett fonalakkal készült, az 1. rendelt mintaív volt!
Szóval valami nagyon klassz helyet kellene neki találni! :) (Ahhoz képest, hogy nem is én szerettem bele, és nem nekem lett rendelve, egészen odáig vagyok érte! :D )

Szép hétvégét Nektek!

4 megjegyzés:

Márti írta...

Gratulálok a sok-sok szépséghez, amiket Edigétől kaptál!!!

Az LHN gyönyörű és nekem tetszik a fotó is!!! ;)))))

Edige írta...

Drága Kicsi Baboo!
Örülök, hogy sikerült eltalálnom az ízlésedet az ajándékommal. Az elkészült házikód pedig nagyon szép lett, biztosan fogsz neki méltó helyet találni a lakásban.
Puszillak: Edit

Ibcsy írta...

Nagyon szép lett az LHN képed! és persze edige ajándékai is gyönyörűek.

baboo írta...

köszönjük szépen! :D