2009. január 6., kedd

"Ferde gondolat" készülőben

Kacérkodom a gondolattal, hogy külföldi webáruházból rendeljek, egészen pontosan innen. Nagyon szép fonalak, különleges kitek, csecse-becsék és különleges ollók - igen, az 1. darab meglétével az olló-mánia azt hiszem, engem is elért, úgy látszik, ez ragadós vírus, mely az említett tárgyak érintésével terjed- vannak, csak tudjon az ember választani. Mi a tapasztalatotok külföldi rendeléssel? Bármilyen vélemény érdekel :)
Egy-két érdekesség :)

6 megjegyzés:

Naomi írta...

Drága Baboo!

Képzeld, csomagot kaptam ma délelőtt!!! Na, kitől??? Van sejtésed???

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!! Gyönyörű a gyertyácska, édes a kis zsákocska, és isteni finom illatúak a teák!!! A karácsonyi ízt már meg is kóstoltam! Csuda fincsi!!!

Sajnos fotót ma nem tudok készíteni, mert gond volt a masina elemeivel, ma pótoltuk, csakhogy egy egész napot tölteni kell használat előtt! Úgyhogy holnap délután már remélem, hogy meg tudom mutatni országnak, világnak milyen édes ajándékokat kaptam Tőled! :o))

Hangsúlyozom, hogy nagyon örülök neki, de igazán nem kellett volna!!!

Puszi: Naomi

baboo írta...

Kedves Naomi! Nagyon örülök, hogy hibátlanul megérkezett Hozzád, épp ideje volt! Már karácsony előtt elkészültem a gyertyával is, csak szerdán ugye már nem lehetett csomagot feladni, aztán mivel azt már akkor kitettem a pultra, két ünnep között kimaradt a postázni valók közül, csak utolsó nap jutott el szegény a feladásig! Így esett a nagy eset, hogy a karácsonyi ajándékból újévköszöntő meglepi lett karácsonyi képeslappal :)
De az a lényeg, hogy megérkezet, nagyon örülök az örömödnek!

Puszi,
Baboo

Nina írta...

Szia Baboo!

Egyedül nem szoktam rendelni, mert nincs PayPal-om, de barátokkal gyakran.
Egyszer rendelt valaki a 123-ról, rengetegen rendeltünk akkor vele, de gond nélkül megérkezett minden.
Én mostanában itt garázdálkodom: www.downsunshinelane.com
A www.sewandso.co.uk oldalon pedig év eleji akciózás van, kukkants be ;)

Tapasztalat: az amerikai és az angol webáruházak korrektek, illetve még a casacenina is az. A többit nem ismerem.

baboo írta...

wow, köszi Nina, amint lesz egy kis időm, én is megyek erre szájat tátani, és akkor belevágok, amint rámszakad valamelyik nagyobb hitelintézet! :)

Jucus írta...

Én Ityamom - Rita segítségével jutottam hozzá az első képen látható ollóhoz. Hamar megérkezett és tökéletesen meg vagyok elégedve a minőségével - ennyivel tudok segítenil.

baboo írta...

Köszönöm, Pjutko :)szép kis szemrevaló olló, ha nem is ebből a webáruházból, valahonnan máshonnan, majd egyszer... :)