2009. január 11., vasárnap

Kaptam egy ölelést!:)

Egy nagyon kedves, még a blogolás terén viszonylag új társunk, Rain tisztelt meg ezzel az öleléssel. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Neki, igazán megtisztelő, hogy ilyen rövid idő után méltónak talált rá.
A leírást a többiekhez hasonlóan én is bemásolnám:
Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"
Én is nagyon sokat köszönhetek pár embernek ebben csodálatos világban, mely fél évvel ezelőtt nyílt meg előttem. Nem gondoltam volna előtte, hogy ennyit fog jelenteni egy kreatív blog létrehozása, és ma már el sem tudnám képzelni nélküle a mindennapjaimat. Jobban mondva, Nélkületek lenne kissé üresebb az életem, mint annak előtte. A legszorosabb kötelék, a barátság -remélem, nevezhetem így, mert bár soha nem találkoztunk élőben, de rengeteg szeretetet és gondoskodást kaptam tőle, szóval teljes mértékben barátomnak érzem - Naomi -hoz fűz, így elsősorban Neki küldöm ezt az ölelést.
De sok kedves segítséget és biztatást kaptam még Edigétől, Ibcsytől, és úgy érzem, Barbival is ijesztően közel állunk valamilyen hasonló kialakulásához! :) Így szeretettel Nekik küldöm tovább ezt a kedves dolgot, hogy mosolyt csaljon az arcukra és szebé tegye a mai napot!
Ölellek Titeket,
Baboo

7 megjegyzés:

Naomi írta...

Könnyet csaltál a szemembe...nagyon jól esik, hogy ilyen szépeket írtál a mi barátságunkról!!!
Ugye a szeretet szikrák Hozzád is elértek!!!

Ölellek: Naomi

Rain írta...

Köszönöm a kedves szavakat, már csak emiatt is megérdemled :)

nöné írta...

Olyan jó, hogy ez a gyerek az ÉN LÁNYOM! Bármi szívhez szólót ír, anyai szemeimbe mindig könnyeket csal.

Barbi írta...

Drága Baboo! Nagyon örülök, hogy így gondolod és megtisztelsz! Remélem nem ijesztő, hanem inkább izgalmas, hogy új barátságot kötöttünk! Igyekszem megőrizni! :)))

Edige írta...

Na, most jól megölelgettelek én is!

baboo írta...

Dehogy ijesztő Barbi, nagyon is örülök neki, azazhogy Neked! :)

És nagyon szépen köszönöm mindenkinek az öleléseket, szeretet szikrákat, és hogy viszünk egy kis fényt egymás életébe!

Jah, és elnézést kérek az elérzékenyült Anyukámért, nem szokása, csak ha ilyen messze vagyok tőle! :)

Ibcsy írta...

Nagyon szépen köszönöm:-), nagyon jól esett! Kicsit (?) el vagyok havazva, de mindenképpen reagálok majd a blogomban.