2009. augusztus 12., szerda

Gyorsan,gyorsan...

Ahogy a cím is jelzi, most jövök egy lóhalálában készült bejegyzéssel, hogy bemutassam Nektek a felélesztett Bodybuilder Brekit, aztán este jövök még, van pár mutatnivalóm!


Hát igen, ezért nem varrok én állatokat, főleg nem kézzel!! De most kivételt tettem, és két nap alatt életet leheltem a Mici által indított játékban nevezett tervembe. Így sikerült. Több ponton is sántít a dolog... Mivel nekem egy hangyányi plüssöm sincs, ezért esett a filcre a választásom. Mivel csíkos anyagban is hiányt szenvedek, ezért ez is fejtörést okozott, végül Anyától csentem egy kis gyapjúfonalat, ezt próbáltam nemezelni, vajmi kevés sikerrel :( A szőrös súlyzó fimoból készült, és az effekt-fonal is egyszerűre lett cserélve. Így készült el a pénztárcabarát, csúnya, de aranyos súlyemelő brekkencs, aki szegény annyira bedoppingolt, hogy ez sajnos értelmi képességeinek rovására ment, ahogy ezt a mellékelt bamba ábrázat is mutatja... De azért szeretjük, különösen a tüsi hajáért! :)

Végülis, élete célja nem a Miss World-ön való indulás, hanem kijutni az Olimpiára. Talán majd egyszer... Szorítsatok neki! :)

10 megjegyzés:

Fércművek írta...

Hehe! Ez jól esett. :))

Barbi írta...

Háát ez nagyon édes volt! :DD

Timici írta...

nagyon jópofa lett!:o)

Ibcsy írta...

Aranyos:-)

Barbi írta...

Figyeld a postást! ;D

Csandi írta...

Király a béka:)) Kukk be hozzám ha van kedved még egy játékhoz:)

baboo írta...

Köszönjük szépen mindenkinek a lelkesítő szavakat! Mindjárt szélesebb lett a vigyor a zöld arcunkon! :)

Barbi, már alig várom! Most aztán percenként a postást fogom lesni, miközben majd lyukat fúr az oldalamba a kíváncsiság!!:D puszi Neked!

Köszi Csandi, már mindenképp játszok!:)

baboo írta...

Nagyon szépen köszönjük, és örülünk, hogy tetszünk, nagy béka-puszit küldünk a kedves szavakért! :)

Ildibildi írta...

Múltkor nagyon akartam ide írni, de mindig valami hibát írt ki.

Most muszáj bepótolnom, mert ez a béka csúúúcs! :-)

baboo írta...

köszönöm!:)