2009. június 24., szerda

Tadadadam! :)

Direkt megvártam a fotózással a napsütést, ha már rendet raktam, legyen teljes az összhatás! :)
Ehhez képest a képszerkesztőben javítgatnom kellett még egy csöppet a kép minőségén, de így sem vagyok elégedett a végeredménnyel.
Azért az nagyjából látszik, hogy Zazunak kiváltságos helye van a "rumli tetején", még ha mostanság nem is használom olyan sokat. (azért azt elárulom, hogy a héten még fontos feladat vár rá:) )
Az alatta lévő polcokon szinte kizárólag a varráshoz szükséges dolgaimat tárolom, kivéve talán a ragasztópisztolyt és a kiskosárnyi szines gyapjút.
Eredetileg csak ez az egy polcom volt, de miután a rumli kezdte kinőni magát, beszereztünk egy másodikat is. Ennek a teteje régebben kizárólag az előkészítés helye volt, itt vártak szépen sorban a kiszabott, szendvicselt munkák. Aztán a tűpárnák szaporodni kezdtek, és uralmuk alá vontak szinte minden talpalatnyi felületet :)
A felső polcon a lila kosárban gyöngyök kapnak helyet, az alatta lévő horgászdobozban pedig a szerelékeket tárolom. Hála Édesapámnak, aki a dobozt szponzorálta, most ezek is szépen rendben sorakoznak.
Mellettük különböző kreatív könyvek, Praktika újságok és a mappában gyűjtött kreatív kártyák találhatók.

Itt az alsó polcon teljes a káosz, van itt cipősdobozban fimo, kosarakban festékek, lyukasztók, kagylók, minden ami egyszer jó lesz még valamire! :)
Itt kapott helyet az x-szemes szekció is, a kiszuperált mandarinos ládákban anyagok, az újonnan beszerzett fonalrendezőben pedig szépen sorban sorakoznak a hímzőfonalak.
Mivel lassan ez a hely is szűkössé vált, egy nagy kartondobozba pakoltam azokat a kellékeket, amelyeket ritkábban használok, azt leterítettem egy piros terítővel, és a tetejére költöztettem a szalagos-csipks textil-dobozom. Ebben aztán ne is keressetek rendszert, próbálkoztam vele, hogy az elején mindent szépen összetekertem, de amikor megszáll az ihlet, csak cserélgetem a szalagokat, próbálgatom őket, és így esélytelenné válik a rendszerzés :)
Itt még 3 kis fonott dobozt láttok tornyosulni, amikben sk festett fonalak és egyéb mütyűrök vannak, amik máshol nem kaptak helyet.
Hát ennyi, remélem, élveztétek a tárlatvezetést, ezzel lett teljes a hobbyfal bemutatása!

6 megjegyzés:

Barbi írta...

Haj, de jó neked drága! Nálam rémség, hogy mi van. De míg nem teljesítem az ajándékokat, addig nincs idegzetem rendezkedni, bár így nehéz bármit megtalálni és csak gyűlik a halom. Azért én is nekiesek majd (valamikor). :)

Naomi írta...

Hűűű! Ez igen! Szép rendet tettek a szorgos kezek!
A helyzet nálunk katasztrófális mostanában...Annyi minden készül szimultán, hogy nem csak az asztalom, de már lassan az anyagos szekrénykém ajtaját is erővel kell becsuknom!A konyhában festettem, a balkonon szárítottam a fonott holmikat...Mesi lerajzolt egy táblára a minap, Apával pedig ráiratta: Vigyázz! Anya dolgozik!:o)
No de félre a tréfát! Gyönyörű rendet csináltál! Ha befejeztem a most félbelévőket, nekilátok én is!!!
...és könnyek futottak a szemembe, amikor megláttam a papucskát...!
Puszi és ölelés!

KicsiKató írta...

Nagyon szép kis rendszerezett kuckó!! A varrógépre szerelt tűpárna a kedvencem:))

baboo írta...

Barbi, nyugalom, nem hajt a tatár! :) engem csak az indított be, hogy ha már rendszereztem a fonalaimat, legyen mindenhol rend!

Naomi, Mesi nagyon élelmes, megmosolyogtam a frappáns tábláját! :)
A papucska meg itt melegíti a lábam helyett a lelkemet, egyszerűen sajnálom használni, mert ha koszolódna, kopna, a szívem szakadna meg! (az angyalka pedig az íróasztalom fölött őrködik, csak az már nem látszik a képen)
puszillak!

Köszi Kató! Igen régi darab - látszik is rajta - de nem cserélem le, mert így mindig szem előtt van, honnan indultam :)

Barbi írta...

Kukkants át! :D

baboo írta...

Barbi, köszönöm! :)