2009. június 18., csütörtök

Nyár

Imádom a nyarat! Süt a nap, ezerféle virág nyílik a kertben, amik körül állandóan méhek döngicsélnek. Na jó, nem mindegyikük olyan aranyos, az öklömnyi nagyságú, 1000 lóerővel zümmögő példányokat nem nézegetem közelről általában...
De ez a példány már nagyon régen várja, hogy formába öntsem. Alapvetően egy Bent Creek minta kissé átalakítva, inkább csak a méhecske alak miatt kellett egy alap :) Olyan szomorúan nézett, ezért kapott maga mellé egy örök, elnyűhetetlen társat, és egy kicsit kevésbé maradandó virágocskát.
Ezzel a méhecskével megkezdtem a már régen elfekvőben lévő dolgok befejezésének sorát, mert nagyon szeretnék rendet rakni a hobby-sarkomban, és így nagyobb az esély, hiszen a befejezett munkák kevesebb helyet foglalnak el és nem mellesleg jobban is mutatnak, mint a dirib-darabban lévők...

Aztán készítettem egy Tilda tűpárnát is, ami leginkább a leanderek közöt érezte jól magát.

7 megjegyzés:

Naomi írta...

Hűűű, látom az alkotás beindult! Nagyon cuki lett a "mézengúz!

A Tildás tűpárnával pedig levettél a lábamról! Nagy szerelem a miénk, még a hobbym kezdetén készítettem egyet...azóta is nap, mint nap "szúrkálom" szegényt!!! :o)) ...de azért szeretem!!!

Edige írta...

Ez a méhecske haláli! Olyan édes. Kíváncsian várom a többi befejezett darab fotóját.

Márti írta...

Bizony jó lett (ez is, meg az is)!!! ;)
Én is várom a többit is... :))))

Barbi írta...

Nagyon édes lett mindkettő! Az a méhecske olyan cuki gömbölyű! De jó, hogy te már az UFO-idat hímzed, gyártod! Hogy én mikor jutok el oda? :D

KicsiKató írta...

Nagyon édes a méhecske és gyönyörűek a képek, amiket róla készítettél!!! Felemelő élmény volt a szemnek a sok "sivárság" után, köszönöm:))

Ibcsy írta...

Tündéri a méhecskéd:-) Tilda's pedig nekem örök szerelem.

baboo írta...

örülök, hogy a Ti szivetekbe is belopta magát Zümi, aki köszöni szépen a bókjaitokat! :)

Jah,én is imádom a Tilda-dolgokat,ha befejeztem a fél-munkákat, szeretnék minél többet megvalósítani a könyvbeli ötletekből!

Barbi, az UFO-knak nehéz nekidurálni magam, de ha már készítgetem őket, pikk-pakk megvannak, hajrá Neked is! :)

Köszönöm Kató, aranyos vagy, jól esik a dicséret, különösen, hogy fotózás terén most kezdem bontogatni a szárnyaimat, egyre több újdonságot fedezek fel és merem kipróbálni a gépemmel!