2009. február 23., hétfő

Special Friends Award


Nagy meglepetés ért ma délután!! Négyen is megtiszteltek ezzel az új barátság-díjjal, ami nagyon jól esett, egészen feldobta ezt a borongós, hószálingózós napot, és talán a latin ZH-mba is besegített picit, szóval mérhetetlenül hálás vagyok Nektek: Anice, Barbi, Naomi és Mariska (a sorrend szigorúan csak ABC-beli, mint mindig :) )


A megtiszteltetés lényege:


"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."


Valahogy hasonló cipőben járok én is ezekkel az utolsó mondatokkal, mint Barbi barátném, hogy picit olyan erőszak-jellegű ez a szám, mert mindenkinél más és más, hogy hány embert érez közel magához, kinek mit talál a blogjában és a személyiségében vonzónak és lebilincselőnek, figyelemre érdemesnek.
Szóval az én jelöltjeim (tudjátok, ABC :) )
Anice- aki minél több időt tölt a mi kis virtuális világunkban, nagy örömünkre annál inkább kitárja elénk gondolatait az alkotásai bemutatásakor, és akire borzasztóan irigy vagyok a kötős tudománya miatt :)
Barbi - mert kölcsön blogbarátság visszajár, és mert egy nagyon kedves ember egy nagyon helyes kisfiúval, akinek a gondolatai, fényképei mindig mosolyt csalnak az arcomra, és az alkotásaiba fektetett gondosság és precizitás pedig mindig elkápráztat,
Judit -aki mindig lenyűgöz az újabbnál újabb táskás-aplikációs ötleteivel és a színösszeállításaival
Ibcsy - aki mindig készít valakinek egy-egy kedves apróságot, és egyre inkább ámulok a virtuális scrapbook-jain (huh de szépen magyarosan írtam...)
Naomi - aki a kezdetektől fölöttem lebegteti óvó, szerető és gondoskodó angyalszárnyait, akinek kimeríthetetlen tárháza van ötletekből -egyszerűen kiakadok tőlük :) - és minden egyes kezei közül kikerült darabban megannyi szeretet van, amelyből szintén sosem fogy ki,
Nina - akinek igaz hogy nem régen ismerem a "munkásságát", de szemem-szám tátva marad az apróságai láttán, amik hihetetlen precizitással készülnek valami fantasztikus kivitelezésben.
Köszönöm Nektek Lányok, hogy nap mint nap van mim legeltetnem a szemem és hogy mindig van pár kedves szavatok hozzám!
És most egy kis más: már egy ideje nem sok új dologgal szolgálhatok, hiszen a mostanában készített dolgaim mind-mind szigorúan titkosak, de már alig várom, hogy előttetek és az új tulajdonosaik előtt is lelepleződjenek! Remélhetőleg már holnap sor kerül az 1. felvonásra, persze csak ha a Magyar Posta is úgy akarja... Szóval szurkoljatok! :)
Szép hetet Nektek!

7 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Kedves Baboo, rámtapintottál azt hiszem.

Judit írta...

Nagyon jól esett:)))
Köszi:))

Barbi írta...

:DDDDD

Barbi írta...

Kösz, hogy hirdeted a játékom! :)

baboo írta...

Anice, ennek őszintén örülök! :)

Nincs mit Lányok,örülök, hogy örültök!

Barbi, ez csak természetes, egy ilyen ajándékért mindent megtesz az ember lánya! :D

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen,nagyon jól esett:-)

baboo írta...

Ibcsy, örülök! :)