2009. február 15., vasárnap

Gyöngyszemek

Ma olyan gyöngyözős napom volt, kezdetként fülbevaló formába öntöttem ezt a két, szerintem csodaszép, irizáló, levél alakú gyöngyöt két szem rózsakvarc, és két kis fehér tekla társaságában.


És végre meghódítottam a török horgolós technikát is! Eddig ámulattal figyeltem azokat, akik ilyen módszerrel alkottak csodaszép ékszereket, most végre előttem is megnyílt a pálya, a gyöngyök szinei és formájuk különbözőségéből kifolyólag a lehetőségek száma végtelen, csak győzzem gyönggyel és idővel! :)

Nagyon tetszenek még a bogyós ékszerek is, de sajnos még nem találtam olyan igazi, nekem való mintát, ami nem használ fel túl bonyolult gyöngyöket, egyenlőre nekem ilyenek vannak készleten -elég nagy mennyiségben :) - és ezeket kellene első körben felhasználni. Legalábbis az észszerűség ezt diktálná, de ki mondta, hogy mindig annak kell lenni? :)

További szép vasárnapot!

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

Szépeket alkottál !
Hol tanultál törököt horgolni ? (Milyen magyaros:))) És kell tudni hozzá rendesen horgolni ?

baboo írta...

Szia Gina!
Köszönöm szépen Neked! Találtam egy remek videót, itt:

http://www.lirigal.com/videotutorial.aspx?...p;itemid=1

Hát, minimális horgolás tudás szerintem nem árt, hogy tudd, hpgyan kell megfogni a tűt és a fonalat, de ez kis gyakorlással menni fog!

Anice kötős blogja írta...

Nagyon sokoldalú vagy. Hirdettél már pif-et?

baboo írta...

köszönöm Anice, inkább csak sokminden érdekel! igen, már hirdettem PIF-et, de még van egy hely kiadó, szivesen készítek Neked ajándékot, ha szeretnéd!! :)

Naomi írta...

Egy kis meglepetés vár Rád, ha bekukkantasz hozzám! :o)

Barbi írta...

Gyönyörű darabok! Kukkants át!

baboo írta...

Köszönöm Nektek Lányok, olyan jól esik, hogy gondoltatok rám! Már délután bekukkantottam, csak nem volt időm írni, de szebb lett Tőletek a napom, köszönöm!!puszillak Titeket!