2008. december 25., csütörtök

Kellemes ünnepeket!

Először is engedjétek meg, hogy nagyon kellemes ünnepeket kívánjak mindannyiótoknak! Töltsétek ezt a pár napot családjaitok, szeretteitek körében békében, boldogságban!

Másodsorban pedig elnézéseteket kérem, de a hétfői hazautazásomat a jogtörténészek és a MÁV szakszervezete nem kis bosszúságomra meghiúsította, így csak kedden jutottam haza, és a megfogyatkozott idő miatt rengeteg dolgom volt, ráadásul a technika ördögének köszönhetően pár napig netünk sem volt. Így csak most tudom megköszönni és megmutatni Nektek azt a két nagyon kedves borítékot- vagyis inkább a tartalmát- ami vasárnap Szegeden várt engem.

Elsőként az Ahama-féle húzogatós ajándékom, amit Iditől kaptam:



Nagy örömöt okozott, nagyon édes kis neszeszereket rejtett a csomag - a teásbögre formájút régóta ámulattal figyelem, és mostmár én is boldog és büszke tulajdonosa vagyok egynek :) - ráadásul a felhasznált anyagok egytől-egyig meseszépek, és a kis csipkebogyódísz és a hóember is irtó aranyos! Na és persze az elmaradhatatlan csoki, aminek mondanom sem kell, még az ünnepi fincsi falatok között is irtó hamar lába kélt... :)


Kedves Idi, nagyon szépen köszönöm Neked mégegyszer, és utólag is boldog, békés ünnepeket kívánok Neked és Családodnak!




A második meglepi-boríték pedig Naomitól érkezett, aki hatalmas meglepetést okozott, mikor megemlítette, hogy érkeznie kellene hozzám egy borítéknak tőle... :) Nohát aggodalomra semmi ok, meg is érkezett egy tündéri tündérkével, ami már meg is nyerte kicsiny helyét a varrógépem közelében, és egy aranyos párocska papuccsal!


Drága Noémi, nagyon szépen köszönöm Neked a meglepetést, nagyon meghatódtam, hogy gondoltál rám, remélem, minél hamarabb viszonozhatom a kedvességedet!




Sok puszit küldök mindannyiótoknak!




És mivel tegnap este a titkolózás ideje is lejárt, szépen lassan feltöltögetem majd az általam készített karácsonyi megleiket, hiszen nincs ok a további titkolózásra, már mindannyian új tulajdonosaikhoz jutottak.



Szeretném felhívni figyelmeteket a csábos kis alsószoknyára és a huncutkára, roppant édesek és finoman tervezettek, kivitelezettek! :)

4 megjegyzés:

idi írta...

Nagyon örülök,hogy megkaptad.Már izgultam.Boldog karácsonyt.

Anice kötős blogja írta...

Milyen édes meglepiket kaptál!Egyik helyesebb, mint a másik!
Boldog karácsonyt kívánok neked én is!

Ibcsy írta...

Köszönöm a jókívánságokat, én is boldog karácsonyt kívánok:-)

baboo írta...

Köszönöm szépen Nektek, további kellemes hétvégét!