2008. december 6., szombat

Csúszós Mikulás

Nálunk ma járt a Mikulás, már csak a tegnapi késő esti érkezésem miatt is. Szokatlanul sok csecse-becsét cipelt most a puttonyában, ráadásul össze is esküdött egy nagyon kedves blogolós barátnénkkal. Már kezdem megszokni, hogy fel-feltűnik a lakásban egy-egy kedves tárgy Naomitól, most sem volt ez másként, hiszen közelről is megszemlélhettük a csodás csizmácskáit! Nem lesz ennek jó vége Noémi, ha Anyával folyton összeesküsztök a háttérben! :D Nagyon szépen köszönjük a csizmácskákat, közelről is csodaszépek, puszi értük!

Íme a Mikulás meglepetései:

És amivel az én Mikulásom lepte meg a családot. Jól látjátok, ez nem a hagyományos piros csomagos csokitenger (amiben megjegyzem, semmi rossz nincs :) ) viszont a méregtelenítő kis családomra tekintettel idén különböző aszaltgyümiket, mogyorót, kandírozott diót, mandarint húztam elő a puttonyomból :)


Nektek is kívánok további kellemes Mikulás-estét, és örömteli készülődést, mert kevesebb, mint 3 hét Karácsonyig, és holnap meggyújtjuk a 2. gyertyát!

3 megjegyzés:

Naomi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Naomi írta...

Látom, tele volt a Mikulás puttyonya! :o) Biztosan nagyon jó voltál, hogy ennyi mindet hozzott! Virgácsot nem is látok?

Puszika!

baboo írta...

Igen, jól látod, ebben az évben mindenki jó gyerek volt, csak egy aprócska fahéj-rudat kapott, de azt is csak az illat kedvéért! :) Puszi Neked is!