2008. december 26., péntek

Karácsonyi-eddig titkos-ajándékok 1.



Ez a varrós-hímzős-tűpárnás dobozka Anyának készült. Alsó része pácolt, a teteje festett és egy kisebb DMC-s minta díszíti egy FIMO-gombbal.
A benne lévő olló meseszép, és a véletlen műve, hogy Anya ugyanilyennel lepte meg a hugomat és engem is, szóval nem kell irigykednem az Anyáéra-magamnak sajnáltam megvenni- már nekem is van egy sajátom! :) . Az őt kísérő ollóőr Ninától származik, az ő blogján tetszett meg nagyon ez a Joei-tól származó minta, olyannyira, hogy képes voltam a fotóról kiskubizni pontosan a részleteket :) Nagyon köszönöm az ötletet, igaz, hogy kissé "ortopédabb", mint az eredeti, de szeretettel készítettem, hogy minél jobban elnyerje Anya tetszését.


Mára ennyi, holnap folytatom a sort, aztán ha annak vége lesz, mutatom, min dolgozom mostanában!
Jahm, és szeretném megragadni az alkalmat, hogy emlékezteselek Titeket, hogy a nyáron indított PIF-emből még két hely kiadó, és így, hogy vége a karácsonyi készülődésnek, remélem,bátrabban vágtok bele a játékba! Ha valakinek jobban tetszik a kölcsönös ajándékozás gondolata, azt sem bánom, mert olyan szokatlan az érzés, hogy nincs kinek mostanság ajándékot készíteni :) Sóval elő a vállalkozókedvvel!
További kellemes napokat!

8 megjegyzés:

Pamlerva írta...

Kedves Baboo!
Boldog ünnepeket kívánok.
Szeretettel:Hajnalka

Naomi írta...

Nagyon szép lett a dobozka, az ollóőr...minden! Ügyes vagy!

baboo írta...

Köszönöm szépen Nektek! A doboz Anyának is nagyon tetszik! :)

Barbi írta...

Nagyon szép dolgokat készítettél! Nekem is ilyen ollóm van és nagyon szeretem! Én is PIF-ezek, meg is van a 3 emberkém. Viszont, ha tényleg van kedved szívesen benne vagyok egy csere-berébe! Ha nem bánod, hogy nem hirdetek újabb PIF kört!? :-)

baboo írta...

Barbi, köszönöm, és nagyon szivesen benne lennék egy csere-berében! :) igyekszem mihamarabb megismerni a blogod minden részletét, hogy minél testreszabottabb legyen a meglepi, az az igazi! már forognak is akerekeim.. :)

Barbi írta...

Az enyémek még nem forognak, mert először is biztos akartam lenni, hogy akkor megegyeztünk! Én is benne vagyok és örülök! Sokat nézelődöm én is nálad, remélem eltalálom majd a meglepit! :-)

Judit írta...

így ahogy van tökéletes!!! Szupi:)

baboo írta...

köszi Judit!:)