2008. december 28., vasárnap

Karácsonyi ajándékok 2. és egy apróság


Már csak ezeknek az Anya-féle meglepetéseknek a megmutatásával vagyok adós. Készült egy mágneszáras tűtartó a kötőtűinek, egy virágos tűpárna, egy tekla-gyöngyös karkötő és néhány kötésjelölő.







Ezt a kesztyűt pedig ő kötötte nekem. Sajnos a minta nem látszik túl jól, pedig szép csavart egy kis gombóccal a közepén.



Ezeket az apróságokat is Anya készítette, egy tűpárna jó sok hímzőtűvel - mostanság ebből sosoem elég :) - egy helyes kis ollóőr és egy ugyanolyan olló, amivel én leptem meg Őt. :) (a minták Edigéék webáruházából valók.)
Talán ezeknek köszönhető, hogy egészen rákaptam a keresztszemezésre, ez a kis minta is elég hamar elkészült - a pontos minta letölthető innen - és már bele is kezdtem egy másikba, de ezt majd később mutatom, valaminek holnapra is kell maradnia! :)







Szép hetet kívánok mindenkinek!

7 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nagyon szépek az ajándékok:-)

Edige írta...

Hmm... Ismerős ez a minta...
Nagyon szép lett mindkettő!

baboo írta...

Köszönöm szépen Nektek! hát persze Edit, most jut eszembe, hogy ezt anno én is elmentettem, ez Ti mintátok!! Anyu kicsit lassított felvétel blogolásilag, bocsánatodat kéri, de majd biztosan feljegyez minden apró tudnivalót róla, ha nem is idén, jövőre mindenképp! :)

Barbi írta...

Boldog új esztendőt Neked is!

mmama írta...

BUÉK !

Nina írta...

Szépségesek a picikéid :))))

Boldog új évet kívánok!!

baboo írta...

Mindenkinek köszönöm szépen, és legalább olyan boldog és alkotással teli új esztendőt kívánok mindenkinek, amilyen az idei volt!