2008. december 17., szerda

Húzogatós...



Elkészültem a húzottam karácsonyi ajándékával! Holnap postára is adom, és Karácsonyig így biztosan odaér! Azért merem már most megmutatni Nektek, mert a húzottam biztosan nem olvassa a blogomat, azelőtt sosem futottunk össze sehol a virtuális világban, így picit nehéz is volt Neki valami igazán testreszabottal kedveskedni. Mivel Ő is varrogat, gondoltam nála is elkél néhány apró figurás gombocska, tettem a csomagjába szalagokat, készítettem neki egy dobozkát, amit a többiekkel együtt egyszer már mutattam, természetesen szaloncukor is előkerült a karácsony jegyében, és egy apró hóemberes karácsonyfadísz, ami szerintem nagyon édes. A többi ajándékhoz a karácsnyi Tilda's könyvet hívtam segítségül. Így készült még egy karácsonyfadísz mézeskalács-formában - ha karácsonyig találok még valahol barna filcet, talán itthonra is összedobok még náhányat olyan aranyosak! :) És mindezeket szintén egy Tilda's tölcsérkébe pakoltam bele. Remélem, sikerül velük örömet szereznem így ismeretlenül is! A reakció mindenesetre néhány napon belül kiderül! :)

18 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Milyen szépek Baboo! Bár most a kötésre álltam rá, én sem vetném meg ezeket az ajándékokat!

Csigi írta...

Biztosan örülni fog neki a húzottad. A mézeskalacs figura tényleg nagyon édi.

Ibcsy írta...

Nagyon aranyosak. Biztosan örülni fog, én azt tenném:-)

baboo írta...

Nagyon szépen köszönöm Nektek a biztatást! én is remélem, hogy sikerült így ismeretlenül meglepnem!

Nina írta...

Szerintem is örülni fog!
Szépségesek a fimo rózsáid!
És cuki ez a cookie figura is! ;)

baboo írta...

Köszönöm szépen, Nina! Hát, a fimo rózsák még nagyon a kezdet kezdetén készültek, szóval a Teid nyomába sem érnek, de pont a minap ráakadtam Nálad egy rózsás-tutorialra, szóval legközelebb az alapján próbálkozom! :)

Naomi írta...

Gyönyörű ajándékokat készítettél! Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!!! :o)

Lehet egy kérdésem? Nem csengetett Hozzád mostanában a postás??? Kezdek aggódni...együtt adtam fel a Tiéddel együtt két másik csomagot, amik odaértek a címzettekhez...Ha megkapod, kérlek jelezz vissza! Remélem, nem kallódott el sehol.... :o((

Puszi!

baboo írta...

Naomi, nem mondod komolyan, hogy megint postára tettél valamit? hihetetlen vagy! :) Akkor biztosan az volt az a csomag, amit a lakótársam mondott, hogy megérkezett tegnap, én kis balga meg azt hittem, biztosan a húzogatós játék meglepije, de akkor az még úton van. Vasárnap utazom vissza, de már alig várom, hogy megtapogassam a csomit! :) Nagyon szépen köszönöm Neked, bármi is lapul benne, igazán megleptél! Puszi Neked!

Naomi írta...

Örülök, hogy van remény és nem kallódott el az ajándékod! Egyébként én a szegedi címedre küldtem! Arra gondoltál?

Remélem...puszi!

:o))

baboo írta...

igen, arra gondoltam,mert most itthon-itthon vagyok, és vasárnap megyek vissza, mert hétfőn vizsgázom,így épp jól fog jönni egy kis szíverősítőnek a meglepi! :)

Naomi írta...

Ó...nagyon örülök!!! Remélem, tényleg erőt ad majd!!! :o)

Sok sikert a vizsgához!!!

Barbi írta...

Szia Baboo!

Edige oldaláról találtam el hozzád, most vagyok itt először! Nagyon tetszik a blogod,jövök máskor is! Nagyon ügyes vagy! Csodásak az ajándékok, amiket készítettél, elég univerzálisak, ezért szerintem bárki is kapja, örülni fog neki, annak ellenére, hogy nem annyira ismered! :-)

Üdv: Barbi

Névtelen írta...

Kedves Baboo!

Nagyon - nagyon köszönöm az ajándékot! El sem hiszed, mennyire örülök neki!! :)

Tegnap este szörföztem a neten,és ide tévedtem. Láttam a fotót a készült ajándékokról, már tegnap is nagyon tetszett. Nem is gondoltam akkor még, hogy én vagyok az a szerencsés, aki megkapja őket! Ma hozta a postás dél körül, még akkor sem sejtettem. Hezitáltam mi legyen, kinyissam ma, vagy csak holnap, végül nem bírtam a kiváncsiságommal, és annyira - de annyira örültem :)

Még egyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!

Neked és családodnak is Nagyon Boldog, Békés Ünnepeket és Sikerekben, Örömökben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!
:)

Naomi írta...

Nagyon boldog, békés, áldott Ünnepet kívánok Neked!

baboo írta...

Barbi, köszönöm szépen a kedves szavakat, örülök, hogy idetaláltál, és végre én is rájöhettem, kitől származtak Edige csodás ajándékait! üdvözöllek itt! :)

baboo írta...

Keves Luna! El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy tetszenek az ajándékok! Ez a legjobb rész az egészben! Nagyon örülök, hogy épségben megérkeztek Hozzád, és Nektek is hasonlóan szépeket kívánok!:)

baboo írta...

Naomi, köszönöm szépen, Nektek is áldott karácsonyt és sok-sok pihenést kívánok a Családdal! Puszi Nektek!

Barbi írta...

Örülök, hogy te is ellátogattál hozzám! Gyere máskor is! Nagyon szép meglepiket kaptál! Kellemes ünnepeket!