2008. december 10., szerda


Hógolyót kaptam Naomitól!



Ez a játék picit hasonlít a régebben futó üveggolyóshoz, és ahhoz hasonlóan az benne a klassz, hogy ismételten hozzásegít ahhoz, hogy picivel jobban megismerjük egymást így a net-kábeleken keresztül! :)


No akkor lássuk!



1. Horoszkópod: Szűz. igazából nem tudom, mennyire illenek rám a tipikus szűz-jegyek, mert nem nagyon tudom, mik azok. Valakinek ötlete? :)


2. Egyéb esemény azon a napon, amikor születtél: a Honvéd 2-1-re kikapott a Veszprémtől.. :P


3. Ha nyernél a lottón: nem szeretnék nyerni, eddig csak olyan negatív példákról hallotam, hogy a "szerencsés nyertesek" beleőrültek a nyereménybe, vagy legalábbis rosszabbra fordult az életük. Jó dolog lenne úgy élni, hogy nem kellene a pénzre gondolni, és mindent megkapni, amire csak szükségünk van, de valószínűleg akkor nem tudnánk megbecsülni azokat eléggé. De ha valakinek van pár százezer felesleges forintja, nagyon szeretném megnézni a svájci hegyeket közelről és megmutatni azokat a családomnak is, úgyhogy írom is a bankszámlaszámom :)


4. Rossz szokás, de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: mindig, mindenben ki kell fejtenem a véleményem, még ha ez nem is túl hízelgő egyeseknek - nem tudom tartani a számat :)


5.Ha web böngésző: nálam is Google


6.Ha koffein: pár éve az esti angol órák miatt rászoktam a kávéra, csak úgy a simára két cukorral, de szerencsére mára ledobtam ezt a rossz szokásomat, már ami a rendszerességet illeti. Mostanában ha nagyon muszáj, maradok az instant kávénál, vagy a 3 in 1-es verziónál, de az is előfordul hogy egy ilyen után is képes vagyok 10-15 percet szunnyadni...


7.Színeid ruhában: Szeretem a pirosat, a feketét, lilát, narancsot, mostanság nagyon rákaptam a zöldre is, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző.


8.Most mi van rajtad: kék-rózsaszín csíkos vastag zokni, sárga-kockás-zsiráfos pizsama és jó vastag piros köntös, szóval nem fázok


9.A legutóbbi könyv, amit kiolvastál: Carole Matthews: A csokoládéimádók klubbja. Csalóka cím, hugomtól nyúltam le, hogy ne unatkozzak a hosszú vonatúton. Most kapta a keresztanyjától, és mire kifejtettem neki, hogy szerintem ez nem egy 16 évesnek való, -egyébként nem rossz könyv- megkaptam, hogy prűd vagyok. Hát istenem, ezt is megértem :)


10.Ha háziállat: kutya, tengerimalacok.


11.Amit soha nem választanál háziállatnak: Minden, ami több vagy kevesebb lábbal bír, mint 4. szerintem ez az ideális szám :)


12. Amit a legjobban szeretek magamban: Hogy akkor is tudok nyugodtnak látszani, amikor legszivesebben majd' felrobbannék, olyan ideges vagyok.


13.Tíz év múlva ilyenkor hol látod magad: Valamilyen sportklubbnál vagy szervezetnél jogászként; szabadidőmben evezgetek, kosarazok, aztán haza megyek a férjecskémhez, és valami nagyon finomat főzök neki, mielőtt leülök a kreatív kisszobámban, hogy megmutassam Netek, mit készítettem legutóbb.


14.A legutóbbi nagyon jó élményed: úgy 3 órája történt, hogy odaadtam a barátaimnak a karácsonyi meglepetéseiket, és nagyon meghatódtak. Jól esett! :)


Köszönettel azt hiszem, ennyi. Na nézzü, ki legyen a következő célpont... :) Repül egy nagy -de azért nem túl kemény- hógolyó Anyának és Ibcsynek. Fogadjátok szeretettel!

2 megjegyzés:

nöné írta...

Köszönöm, Kicsikém!

baboo írta...

Nagyon szivesen, remélem, picit jobb kedved lett tőle!