2010. október 28., csütörtök

Új év, tiszta lap.

Új év a blogolásban, hiszen több, mint 1 év telt el azóta, hogy hírt adtam volna magamról. Nem tudnám pontosan megfogalmazni, mi volt az oka annak, hogy elhallgattam, egyszerűen csak egyre kevesebb energiám maradt a blogvilágra, kicsit talán teherré vált az egész. Butaságnak hangzik ez így, hiszen nagyon sok szeretetet, kedvességet, segítséget kaptam itt, mikor, mire volt szükségem, de anno ilyesmi érzések kavarogtak bennem. Akkor elhatároztam, csak akkor teszek új bejegyzést, kommentet, ha tényleg van mondanivalóm és az valóban a szívemből jön. Ennek talán most jött el az ideje, bevallom, van egy-két apropója a dolognak.

Az első talán az, hogy a nyáron új technikával ismerkedtem meg behatóbban, horgolni kezdtem. Nem arról van szó, hogy eddig ne tettem volna, hiszen itt a blogon is láttatok már tőlem ilyesmit, úgy lehetne fogalmazni, hogy most már értem is, hogy mit csinálok, és még a nevét is tudom :) Ezen munkáimat is szeretném itt megjeleníteni a többiek után.

A második nevesíthető ok pedig ez a SAL, amibe én is jelentkeztem, mert nagyon tetszenek az LK minták, és a SAL-okat is mindig irigykedve figyeltem, de sosem mertem jelentkezni. Most gondoltam egy nagyot és belevágtam, mert kedvet éreztem hozzá.

Ez egyébként az új életfilozófiám egyik alapköve, hogy mindig igyekezzek azzal foglalkozni, azt csinálni, azt érezni, amire igazán vágyom, és nem halogatni a dolgokat várva egy alkalmasabb pillanatra, vagy éppen azért belefogni valamibe, mert mások ezt várják tőlem.

Ha van kedvetek, csatlakozzatok Ti is Veránál, én már nagyon várom a közös munkát!

És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azoknak, akik hiányoltak ez alatt a hosszú egy év alatt, és bátorítottak az újrakezdésre. Köszönöm szépen Nektek, nem volt hiábavaló!

A tiszta lapot ezzel a képpel nyitnám, ami a hétvégén készült. A lényege valami olyasmi, hogy a felhők mögül mindig kisüt a nap!

3 megjegyzés:

Barbi írta...

Isten hozott újra itt drága Baboo! Már kicsit féltem, hogy végleg befejezted a blogolást! Ami a szünetet illeti, mindenkinek szüksége van rá időnként, még ha szeretet is veszi körül! :D
De jó, hogy itt vagy! :) Pusz!

Ibcsy írta...

Szia-szia! De örülök, hogy hallok rólad!

baboo írta...

olyan aranyosak vagytok, és jól esik, köszönöm!!