2009. május 24., vasárnap

Képes Vasárnap

A nemezelést egészen az alapoktól kezdve kis golyóbisokat készítettem, majd tigrisbajuszra felfűzve némi tibeti köztessel nyaklánccá alakítottam. Anyának tetszik, hát akkor miért ne lehetne az övé? :) úgyis annyi szépséget köt-horgol mostanában, igazán megérdemli!

Ez pedig a mai ebédünk: a saját kerti kemencénkben sült husi gombával, egy kis serpenyős krumpli és fincsi zöldséges-sajtos sali. Olyan ínycsiklandozóan néztek ki, hogy muszáj volt megörökíteni!



És ha már fényképezőgép lógott a nyakamban, kihasználtam az alkalmat, és lencsevégre kaptam a kertünk néhány virágzó-bimbózó részletét. Szerintem gyönyörűek!
A méhecskéket is sikerült elcsípni munka közben! :)

Ők pedig a "farmunk" cseperedő kis lakói, akiknek nagyon tetszett a csillogó-villogó masina a nyakamban, szivesen modellt álltak és megmutatták, hogy hancúroznak a hatalmas, fincsi és zamatos fűben!
Középen pedig a két legújabb kis unokatesót leshetitek meg, éppen csak 1 naposak!

5 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Jaj, csak sóhajtozom, hogy mennyi szépséget mutatsz megint!

Naomi írta...

Nagyon szépséges lett a nemezelt nyaklánc, elhiszem, hogy tetszik Anyának, és az tuti, hogy nagyon-nagyon megérdemli! :O)

A ebéd isteni fincsike lehetett, és egy ilyen virágos gyönyörű kertben elfogyasztani...nem is jutok szóhoz!

A farm pedig....édike a kis lakóival! :o)

Puszillak, örülök, hogy itt vagy megint!

Edige írta...

A nyaklánc tökéletes! Máris kezdheted a sorozat gyártást.

Barbi írta...

Micsoda ebéd!!!! Mmmm! a kacsák édesek, a virágok gyönyörűek! Túl vagy már a vizsgákon? Vagy még van? Ha igen, sok sikert! Ha pedig már nincs, nagy-nagy pihenést, böködést! :)) A nemezgolyós lánc nagyon szép, nem csoda, hogy anyukádnak tetszik! Nekem is! :DD Én egyszer készítettem egy kis nemezlabdát, de nem vonz ez a technika.

baboo írta...

Köszönöm szépen a dicséreet és az üdvözlést is, nagyon jól esik, vágytam már vissza közétek! :)

a nemezeléshez inkább Anyu adta a kezdő lökést egy kis szines csomaggal, ezeket még mindenképp felhasználom, mert csodás szinek vannak benne, a kreatív énem semmi pénzért nem hagyja őket veszni, de nem hiszem, hogy a kuporgatott kis pénzem gyapjúra költöm majd ezután anyagok és hímzőfonalak helyett! :)

Sajnos vizsga van még dögivel, még kétszeri nekifutsra kell letudnom ötöt, de talán így beosztva könnyebben megy majd, pláne ha üdülök is itthon közöttük néhány napot!