2009. május 23., szombat

Pár nap szusszanásnyi szünet...

Végre megint itthon vagyok, és van egy hetem feltöltődni, kikapcsolódni kicsit a következő vizsga-hullám előtt! Már nagyon rám fért, borzasztóan hosszú volt az elmúlt 2-3 hét, semmi tűfélét nem vettem a kezembe, nagyon hiányzik már az alkotás öröme! Bezzeg Ti semmit nem pihentetek, csak tátom a szám, ahogy végignézem az elmúlt időszakot a bejegyzéseitek között, nem is hagyom őket szó nélkül! :)
A saját soramat néhány régebbi fotó csinosítgatásával kezdem, én is rákaptam a Picasa-s szerkesztésre, bár még csak próbálgató szinten vagyok, de nagyon tetszik!

Ez a kis doboz még Húsvét táján készült, nem most volt már, nem is tudom, hogy maradt ki az akkori képek közül. Nagyon tetszett ez a kis minta, de nem a hagyományos pirossal készítettem el, hanem egy kicsit üdébb színösszeállításban. A végeredmény nekem mégis a telet idézi, talán a fehér filc miatt. Ti mit gondoltok?

Ez a fülbevaló sem mostanában készült, még a szép üveggyöngyökkel érkezett ez a két hatalmas citrom-golyó, egyszerűen alkottam belőlük fülönfüggőt.

Remélem, a következő napokban lesz egy kis időm alkotni is valamit a felkészülés közben, nagyon szeretném már kipróbálni a nemezelést, vár rám néhány színű fincsi gyapjúpamacs! :)

Szép hétvégét Nektek!

4 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Édes ez a minta:-) Kellemes pihenést!

Márti írta...

Szerintem is nagyon aranyos kis minta ez - jól sikerült!!

Csigi írta...

De jó hallani felőled! Tetszik nekem is a minta és a fülcsi is :)Sok sikert a vizsgákhoz!

baboo írta...

Köszönöm szépen Nektek, minden jókívánság elkél és hasznosnak bizonyul! :)