2009. május 28., csütörtök

Búcsúzóul...

Na nem kell megijedni, nem megyek olyan messzire, éppen csak vissza vizsgázni a következő két és fél hétben, ha Isten és a professzoraim is úgy akarják :) Szóval június 15 után semmi nem állhat közém és a tűk közé! Addig megmutatom, hogy mivel foglalkoztam tanulás közben.

Készítettem egy kitűzőt filcből egy kis gyöngyhímzéssel egy fehér kendőhöz:




Ezt a mintát pedig bizonyára már mindannyian ismeritek. Karácsony környékén rendeltem meg Anyának, akire akkoriban rájött a hímzhetnék. Így beszereztünk Ritánál minden szükséges hozzávalót, aztán elkezdtem Anyának az első 2-3 x-et, hogy megmutassam, hogyan kell hímzővászonra hímezni. Aztán Ő is bökött bele 5-6 x-et, mire kijelentette, hogy ehhez nincs türelme -bezzeg a méteres kendők 100 meg 100 szemével jól boldogul.. :) - fejezzem be én. Na így került hozzám, így mostanában én veszem néha az ölembe, most így állunk egymással. A nyáron remélhetőleg pikk-pakk elkészül majd!





Ezek pedig az el-elnyíló, eső utáni virágaink, még vízcseppektől csillogóan. Mostanság nagyon bejön ez a virágfotózás! :)


Hát ennyi! Remélem, hamarosan találkozunk, addig pedig alkossatok minél többet, hogy ne győzzek majd álmélkodni Rajtatok, ha visszatérek! Bár ahogy eddig megismertelek Titeket, ezzel nem lesz probléma! :)

6 megjegyzés:

Barbi írta...

Mik vannak! Én eddig nem is tudtam hogy Nőné a te anyukád! :DDDD A virág (élő,filc egyaránt) csodás! A xszemes is gyönyörű lesz, már másoknál láttam! Kitartás! A vizsgákhoz pedig sok-sok kalappal! Utána VAKÁCIÓ! :DDDD

Csigi írta...

Mindent bele, tuti sikerülnek a vizsgák! A kitűző nagyon csini :)

Marta írta...

Sok sikert a vizsgaidhoz!

baboo írta...

Örülök, hogy összeállt a kép, Barbi! :)

Köszönöm mindenkinek, nagyon jól jön a bátorítás! Nagy ölelés érte!

Edige írta...

Hajrá!!!

Rain írta...

Sok sikert és kitartást a vizsgákhoz! Már nincs vissza sok :)