2008. szeptember 12., péntek

Előrehozott szülinap és ajándék

Óriási meglepetés ért, amikor ma haza jöttem! Anyukám úgy gondolta, hogy előrébb hozza a szülinapomat pár nappal, de igazából ezen már meg sem lepődöm, mert már a múlt hétvégén is kósza megjegyzést tett arra, hogy a szülinapom idén hét közepére esik, és nem leszek itthon. Szóval ma kaptam egy hatalmas csomagot, mely rengeteg különleges ajándékot rejtett.

Az első képen láthatókra, a kötényre és az edényfogóra különösen büszke vagyok, mert Anya saját kézzel varrta őket, így látszik, hogy ragadt rá is valami a hobbimból! :)

Itt pedig egy másik szépség, egy nagyon fincsi, puha, Anyukám által kötött sál. Már alig várom, hogy hűvösebbre forduljon az idő és hordhassam is! :)


Itt pedig egy nagy csomag egy még nagyobb meglepetéssel! Először is, meg kell említenem a Hugicám által, Anya segítségével készített zsepitartót, a piciny varrókészletet, és egy valahonnan nagyon ismerős babát! :)
Az történt ugyanis, hogy Anyukám a hátam mögött levelezésbe kezdett egy nagyon kedves blogos barátnémmal, Noémivel, és az új boltján keresztül megrendelte nekem Tőle ezt a kedves kis tündérkét. Képzelhetitek, hogy meglepődtem, mikor megláttam kikandikálni a csomagból!!
Így itt is szeretném megköszönni elsősorban Anyukámnak, Tesómnak, és végül, de nem utolsó sorban a titkolózó, de nagyon kedves Noéminek a csodaszép ajándékokat! Nagyon szép szülinap volt, köszönöm Nektek!!

6 megjegyzés:

Naomi írta...

Húúú!!!

Nagyon sok szépséget kaptál a születésnapodra, és örülök, hogy sikerült a meglepetés a tündérkével együtt!!!
Gyönyörű ajándékokat kaptál az Anyukádtól, nagyon ügyes!!! A saját készítésű ajándéknál nincs szebb, és szívből jövőbb! Volt kitől örökölni a kreativításodat! :D

Nagyon sok boldogságot kívánok Neked a születésnapodon! Isten éltessen sokáig! Jó, hogy ha csak így a távolból, de a tündérke segítségével, (aki egy kicsit én is vagyok) Veled lehetek ezen a jeles napon!

Puszi, és vigyázzon Rád a tündérke nagyon! :D

Princi írta...

Milyen aranyos családod van! Nagyon jó ilyen szívmelengető bejegyzést olvasni. Kívánok én is boldog szülinapot! Naomi tündéreinek tényleg varázsereje van!!!

bruercsi írta...

Így utólag is boldog szülinapot kívánok! Ennyi szépség!!! Csodálatosan köt Anyukád és ügyesen varr! Na, de az előre gondolkodása,szervezkedése tetszik a legjobban! Nagyobb kincs Őmaga, mint bármi más!

baboo írta...

Kedves Naomi, nagyon szépen köszönöm! valóban nagy örömöt okozott Anyukám a saját készítéső "kollekcióval", amibe a Hugom is besegített, és amihez Te is hozzájárultál! Gyönyörű a tündérke közelről is, mégegyszer köszönöm!

sok puszi!!

baboo írta...

Köszönöm Princi, tényleg nagyon klassz kis kreatív családom van! :) Köszönöm szépen a jókívánságot!

baboo írta...

Így van Bruercsi, engem is lenyűgözött Anyukám szervezkedése, mert azt mindig tudtam, hogy ügyesen köt, régen nagyon sokat foglalkozot vele, mostanában már kevésbé, de nagyon örülök, hogy most megint nekibuzdult!

Neked is nagyon szépen köszönöm!!