2009. április 14., kedd

Kósza gondolat...

Most, hogy ennyi szabadidőm van, eszembe jutott, hogy van nekem egy blogom is, és ideje megmutatnom benne, mit alkotok mostanság! :) Na jó, gyenge szöveg, de mostanra sikerült végre összehoznom valamit, ami mutogatásra is érdemes!

Először is, már egy jó ideje megérkezet a SWAP-pom Torontóból, mert az én Angyalkám Adriana volt! Gyönyörű dolgokat kaptam tőle: készített nekem egy pinkeepet, így mostmár nekem is van, nem is akármilyen! :) És hozzáilő ollóőrt is kaptam, így már a szürke ollóm sem magányos! Ráadásul a kis csipke, ami a pinkeepet díszíti, az is Adriana műve! Meseszép!

Köszönöm, thank you Adriana!

És Neked is Nina, hogy megszervezted a játékot, köszönet a lehetőségért! :)


Ez a házikó Nagyimnak készült a közelgő ünnepre, még nem tudom pontosan, hogyan öntöm végleges formába, valamilyem képként képzelem el, de nem egyszerűen bekeretezve. Napok, hetek kérdése, és elválik :)

Az egész minta itt található, ha esetleg kedvet kaptatok volna hozzá!
Ez a La D Da minta pedig régi nagy kedvenc, már egy ideje készülök rá, úgy látszik, most jött el az alkalom! A szineket alaposan kicseréltem, és ahogy menet közben kiderült, valahol a minta is módosult, bár nem sikerült rájönnöm, hogy hol, csak a kezdőbetűnél vettem észre, hgy valami csúszot, de akkor már hiába gúvasztottam a szemem, nem sikerült rájönnöm, szóval így maradt. Még ő is vár egy szebb befejezésre, talán a napokban sor is kerül rá!



Ezeket a gyönyörű csiszolt üveggyöngyöket pedig muszáj volt lefotóznom, nemrég tettem rájuk szert igen jutányos áron, és szerintem gyönyörűek így együtt, gondoltam, gyönyörködjetek bennük Ti is! :)


4 megjegyzés:

Barbi írta...

Nagyon szép kis hímzések! Az ajándékod Adrianatól pedig gyönyörű!

Anice kötős blogja írta...

Nagyon szép az ajándékod, de a te munkáid sem maradnak el mögötte.
Mindig megörvendeztetsz a bejegyzéseiddel, nem tudom miért. Szia!

Adriana Ortiz írta...

I'm glad you like my present.
You have a beautiful blog,Congratulations !!

Hugs,
Adriana

baboo írta...

Köszönöm Nektek!

Anice, engem pedig a Te kedves kommentjeid mosolyogtatnak meg mindig és teszik szebbé az estéket! :)

Thank you Adriana, you're really kind! the best was in this SWAP that we met! :)