2008. augusztus 21., csütörtök

Első szemüvegtokom

Azazhogy nem is az enyém, hanem apukámnak készült. Az öregedés útjára lépve ugyanis elkezdődött nála a szemromlás, és nyomban be is szerzett magának pár darab olvasószemüveget.

Ám a szemüvegtokokkal nem volt ilyen körültekintő, abból nem vett eleget, ezért gondoltam, hogy a hétfői névnapja alkalmából meglepem egy ilyennel, neki eddig még úgysem tudtam varrni semmit.

Ti sem tudjátok, mit lehet a férfiaknak varrni? Mert a lányokkal könnyű, egy nesszeszer, egy táska, valami kis apróság, de a fiúknál más a helyzet.

Na mindegy, remélem apu könnyebben ráakad ezentúl az éppen aktuális szemüvegére ebben a zöld tokban! :)

5 megjegyzés:

Naomi írta...

Aranyos kis tokot varrtál!

...a fiús dolgokkal én is mindig bajban vagyok...Lehet készíteni üvegtartót, poháralátétekkel, vagy felöltöztetni valamilyen fincsi borocskát, mellénykébe nyakkendővel...
Aztán ha van valamilyen hobbyja, az is kiindulópont lehet. Apunak már tervezek egy hátizsákot, lehet, hogy karácsonyra. Találtam egy szuper horgász mintás anyagot, abból gondoltam, hogy megvarrom! Ugyanis Ő nagy horgász!

Remélem, tudtam adni pár, a későbbiekben is használható ötletet! Puszi: Naomi

baboo írta...

Köszönöm szépen, Naomi, nagyon klassz ötleteket adtál!

Apukám is nagy borkedvelő, és ha van ideje, imád kinnlenni a horgásztanyánkon, bár a hátizsákot nem tudom, értékelné-e, de ezt az üvegfelöltöztetős-dolgot lehet, hogy kipróbálom egyszer! :)

puszi!

Ibcsy írta...

Jópofa lett. Én sem tudok férfiaknak varrni. A legtöbb anyag olyan nőcis. Én most a foltvarott könyvjelzőn gondolkodom:-)

Edige írta...

A férfiakkal egyszerűen mindig csak a baj van... :-))) Én sem készítettem még férfinak varrott ajándékot, de egy hímzett halas képet már igen, és annak sikere is volt egy nagy ho-ho-ho-horgásznál.

baboo írta...

Köszönöm Nektek is! hát igen, a férfiak mindig nehéz esetek, mert egyszer eljön az idő, amikor már nem fér több zokni meg nyakkendő a szekrénybe, bárilyen jópofa is, és muszáj kitalálni valami mást! :)
még szerencse, hogy majdnem minden férfi szeret horgászni! :D