2009. szeptember 18., péntek

Szülinap

A személyigazolványomon szereplő időpontot és a mai dátumot összevetve tegnap elmúltam 20 éves. Azért fogalmazok ilyen nyakatekerten, mert egyáltalán nem érzem magam ennyinek! :D Megegyeztem magammal, hogy megálltam 19nél, és innentől kezdve annyi is maradok, szóval nem illik a koromat firtatni! :)
Sokan tették széppé a tegnapi napot, de várt még rám egy nagy meglepetés itthon is! Anyu megint alkotott, és többszörösen szervezkedett a hátam mögött, de nem tudok haragudni rá, főleg mióta megkaptam az ajándékaimat! :) Ő maga egy horgolt takaróval és egy pár fincsi meleg zoknival kedveskedett, és az egyik legkedvesebb blogbarátnénkkal szövetkezve megleptek még egy csodás papírból fonott kosárkával és őszi tököcskékkel. Hogy ezeket láttátok már valahol? No az nem véletlen! :) Drága Naomi, nagyon szépen köszönöm Neked ezeket a gyönyörűségeket, álmomban nem gondoltam volna, hogy a magaménak mondhatom egyszer ezt a kedves őszi dekorációt! Meseszépek, és igazán remélem, hogy méltó otthonuk lesz nálam! És külön köszönet a meglepetésedért, igazán bájos és igazi naomis-romantikus darab, nagyon sok puszi és ölelés érte Neked!
Ezt a tolltartó-totem-macskát pedig aputól kaptam, szerintem irtó vicces darab! :)

Nem tudtam betellni a tököcskék fotózásával, abszolút elkapott velük az őszi hangulat! :)


És ez még nem minden! Ha ellátogattok Mici blogjára, garantálom, legalább annyira elájultok, ahogyan én tettem! :)
Köszönöm széen mindenkinek, aki széppé varázsolta nekem ezt a napot, köszönöm!


2009. szeptember 13., vasárnap

Iskolakezdés...

...a múlthéten nálam is megtörtént, és rendesen ki is merített. Nagyon elszoktam már a 2-3 órás előadásoktól, ráadásul most minden nap reggel 8ra járok és még ebédszünetem sincs, így kora este hazaérve csak zúgok be az ágyba, semmihez nincs kedvem. Abban reménykedek, hogy hamar vissatérek a régi ritmushoz és újból megszokja a szervezetem, mert ez így nem lesz jó, annyi tervem van karácsonyra, szép lassan mindent szeretnék megvalósítai!
Ez a tolltartó 1 hete készült, hogy jobb kedvvel kezdődjön a tanév:

Ezt a kis képet pedig Nagyimnak készítettem névnapjára. A mintát már mutattam, hétvégén össze is sikerült eszkábálni. Úgy készült, mint a pinkeepek, csak vatelin nem került az anyag alá.