2009. augusztus 9., vasárnap

Játék, varrás, újdonság

Először is engedjétek meg, hogy bemutassam Bodybuilder-Brekit, aki Mici kihívására készült. Az általa válogatott anyagok alapján kellett tervezni, kivitelezni valamit, a pontosabb részletekért nézzetek szét nála!
Én ahogy kinyitottam a vázlatfüzetem, és megszemléltem az anyagokat, egyből békára gondoltam. Így született meg ez a kis borzas, trendi csíkos kellékekkel és !!szőrös!! súlyzóval munkálkodó brekkencs. Reméljük, elnyerjük a tetszéseteket! :)

És befejeztem a fehér képemet is. Kapott még egy kagylógombot, és a kereten kipróbáltam a repesztőlakkot. Nagyon tetszik a vele elért eredmény, tuti használni fogom ezentúl máshol is!
És varrtam is egy kicsit a hétvégén. Ez a tatyó már elég régen elkészült, igazából fonaltartó szatyornak gondoltam az elején. Aztán a héten hirtelen ötlettől vezérelve ezzel indultam útnak, és mivel igazán kis vállravalónak találtam, kiérdemelt magának egy utólagos bélést sok-sok zsebbel. Igazi pakolós darab, ahogy a képen is látszik, csak sajna ez a tulajdonsága az alakja rovására megy. De sebaj, ettől még szeretjük! :)

8 megjegyzés:

Márti írta...

Ez a BREKI csúúúúcs lett!!! Nagyon tetszik!!!

A kereted nagyon szép! Már én is próbálkoztam a repesztőlakkal, de valahogy ... nem ilyen lett, elbénáztam! Nagyon illik ehhez a mintához, olyan jól eltaláltad!!!

A tatyód, pedig klassz!!!!

Edige írta...

Most aztán belehúztál rendesen! Breki nekem is nagyon tetszi, de a hímzés az, ami most leginkább megfogott. Nagyon kellemes lett a fehér ezen a festett alapon. Gratulálok!

Lilang írta...

Tetszik a barna fehér képecskéd :) A keret pedig fantasztikus

Naomi írta...

GYÖNYÖRŰEK!!! Csupa-csupa NAGYBETŰVEL!!! A breki édike, a tatyó szuper, a hímzés pedig szerelem!!!!! Elképesztően tetszik! Nagyon-nagyon jó lett!!! :o)

Ibcsy írta...

Nagyon tetszik a fehér hímzésed. Jó lett ez a keret:-)A Breki csúcs édes:-)))

Barbi írta...

Édes a béka és a táska! A kép csodálatos! Gyere játszani! :D

baboo írta...

Köszönöm szépen Lányok!!

Mici, nagyon örülök, hogy végül csak beindult a dolog!

Márti, szerintem csak annyi a titka a dolognak, hogy mindhárom rétegnél hagyni kell alaposan megszáradni!

Barbi, köszi, jövöööök!!:)

Judit írta...

A fehér hímzésed így ahogy van, kerettel, mindennel,gyönyörű!!!!!!